Groente Fruit Pensioen

En nog een WordPress site

Trading in cryptocurrency

1 min read

Er bestaan online diensten die je toestaan om makkelijk cryptomunten te kopen en te bewaren. Na het aanmaken van een account is het kopen van Bitcoin, Ethereum, Litecoin of andere altcoins werkelijk kinderspel.

Maar vooraleer je tot aankopen kan overgaan moet je doorgaans wel enkele stappen doorlopen om je identiteit te bevestigen. Soms kan je al meteen voor zeer kleine bedragen aankopen, maar om de toegestane aankooplimieten op te trekken moet je account wel ‘verified’ zijn.

De platformen Bitvavo en Bitonic hebben als hoofddoel om het voor Nederlanders zo eenvoudig mogelijk te maken om crypto aan te schaffen en dat lukt ze aardig.  Op beide platformen kan je eenvoudig crypto kopen met iDeal. Als je voor het eerst crypto koopt, dan is Bitvavo absoluut de beste keuze. Vooral als je naar een veilige Cryptocurrency wallet online op zoek bent.

Een cryptocurrency kopen is vrij eenvoudig maar je moet wel weten waar je moet zijn. Je kunt ze aanschaffen met euro’s bij diverse websites en vervolgens kun je ze naar een exchange sturen om de grotere/bekendere munten te verhandelen voor de kleinere altcoins.

Vandaar, wanneer een cryptocurrency kopen begint bij het kopen van een van de basis cryptovaluta: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC). Bitcoin is natuurlijk het beste om mee te beginnen aangezien deze op elke cryptocurrency exchange wordt geaccepteerd voor het kopen van andere cryptovaluta. Het is de reservemunt voor elke cryptomunt en komt bij elke valutapaar dan ook voor.