Groente Fruit Pensioen

En nog een WordPress site

MKB factoring zorgt voor een zeer snelle betaling

2 min read
MKB factoring

Vanaf het moment dat wij ons hebben aangemeld bij Fingle voor een MKB factoring
MKB factoring, hoeven wij ons geen zorgen meer te maken. In een paar stappen hebben wij dit kunnen regelen. Wil jij dit ook dan moet je de volgende stappen ondernemen. Als eerste moet jij jouw bedrijf hier aanmelden. Je kan hierna jouw facturen online indienen. Binnen 24 uur betalen zij de facturen aan jou uit. Verder regelen zij dan het debiteurenbeheer en hiervan houden zij jou continu op de hoogte. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze mogelijkheden, dan moet je eens op de website van Fingle gaan kijken. Hier kan je een inschrijfformulier vinden en daar kan jij je aanmelden. Binnen 24 uur krijg jij al bericht of het goed is dat zij jouw facturen overnemen.

Dankzij de MKB factoring hebben wij geen zorgen meer over de betalingen

MKB factoringVia de website van Fingle staan genoeg belangrijke vragen beantwoord. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw vraag hier niet tussen staat. Het is dan mogelijk om een persoonlijk advies aanvragen. Hiervoor kan je het formulier op deze site invullen en jouw vraag stellen. Een adviseur neemt binnen 24 uur contact met jou op.

Wij zijn zeer tevreden sinds wij zijn overgestapt naar de MKB factoring. Het is nu zo makkelijk en snel dat wij onze facturen betaald krijgen. Dat was vroeger heel anders. Toen hadden wij hiervoor een medewerkster aan moeten nemen om de rekeningen te verzenden. Daarna was het afwachten of de debiteuren wel op tijd zouden betalen. Tegenwoordig hoeven wij alleen maar onze facturen, online te versturen en hierdoor hoeven wij verder niks te regelen. 

Iedereen met een eigen bedrijf kan ik aanraden om eens naar deze website te gaan. Je kan hier al veel mogelijkheden lezen die je eventueel kan krijgen. Wij zijn bijzonder tevreden over dit bedrijf en willen nooit meer op een andere manier facturen gaan declareren.