Groente Fruit Pensioen

En nog een WordPress site

Het aanvragen van een creditcard

2 min read
creditcard vergelijken

Zoals bij vele producten en diensten zie je soms door de bomen het bos niet meer, je weet niet goed welke je moet nemen van alle aanbieders. Belangrijk om te weten zijn de voor en nadelen en natuurlijk de vaste kosten die je ieder jaar moet betalen, bij een  creditcard vergelijken weet je precies wat je wel en niet kunt verwachten en moet betalen. Vraag je ook af wat het doel van de kaart is, is die alleen voor nood of ga je er geregeld mee naar het buitenland om daar bijvoorbeeld je hotel te betalen?

Soorten kaarten

De kosten van een creditcard hangen ook af van de soort kaart die je wilt gebruiken, een prepaid kaart is voordeliger omdat er geen extra kosten worden gerekend. Met een zakelijke creditcard heb je als voordeel, dat de aankopen gratis worden meeverzekerd. Gespreid betalen is voor sommige bedrijven ook een voordeel, deze optie is bij de meeste zakelijke kaarten ook aanwezig. Het aanbod zakelijke kaarten is wel minder dan een particuliere creditkaart. Dit maakt een zakelijke creditcard vergelijken een stuk eenvoudiger. Maar wat je ook zoekt op credit-card.nu kun je beide soorten vergelijken en de voordeligste kiezen.

creditcard vergelijken

Waarom een creditcard

Ga je een creditcard vergelijken dan kom je tot de conclusie dat alle kaarten een handig betaalmiddel zijn, waar of wat je ook wilt betalen je kunt het met de kaart doen. Het enige waar je rekening mee moet houden is je bestedingslimiet, bij een prepaid kaart is dit eenvoudig het geld wat je op de kaart hebt gezet. Je komt nooit voor verrassingen te staan, het geld wat je op de kaart zet wordt direct van je rekening afgeschreven. Nadeel is wel dat je er niet overal mee kunt betalen, veel hotels accepteren de kaart niet omdat er mogelijk niet genoeg saldo op staat.