Ik vond het in het verleden altijd heel erg lastig om de rekeningen op tijd te betalen. Ik vergat het niet, maar ik had het overzicht gewoon niet meer. Je moet aan zo onwijs veel dingen denken. De ene na de andere rekening viel op de deurmat. Maar ik gooide alle brieven gewoon rechtstreeks in de rommellade in de keuken. Het ging zo zijn gangetje, totdat er ineens een deurwaarder aan de deur stond. Dat deed me enorm schrikken. Daarna ben ik meteen op zoek gegaan naar een bedrijf voor bewindvoering in Arnhem. Het is Jansen Bewindvoering geworden. Vandaag deel ik mijn ervaringen met u.

Bewindvoering in Arnhem

Dankzij deze bewindvoerder in Arnhem heb ik niet meer het gevoel dat ik er alleen voor sta. Ook weet ik nu dat ik niet de enige ben die in deze situatie verzeild is geraakt. Een situatie waarin schulden en rekeningen zich onwijs opstapelen. Samen met de bewindvoerder van Jansen Bewindvoering werkten we aan een zorgeloze toekomst. Ik wilde namelijk niet voor even mijn financi├źn op een rijtje hebbe. Nee, voor altijd!

Inkomsten bewind

Budgetbeheer in Arnhem

Bewindvoering heeft me heel goed verder geholpen. Budgetbeheer in Arnhem was hier onderdeel van. Door het budgetbeheer, had ik iedere week een vast bedrag dat ik kon besteden. Niet meer dan dat. Daardoor bespaarde ik veel geld en werd het steeds gemakkelijker om schulden af te lossen. En de schulden werden daardoor natuurlijk ook niet groter.

Schuldhulpverlening in Arnhem

Ik vertelde al dat ik ook schulden heb. Dit komt doordat ik de rekeningen zo hoog liet ophalen. Daar betaal je rente over, waardoor de schulden steeds hoger worden. Dankzij de schuldhulpverlening in Arnhem is mijn schuldenprobleem steeds meer opgelost. Dankzij budgetbeheer, bewindvoering en schuldhulpverlening heb ik de zaken langzamerhand op een rijtje gekregen. Jansen Bewindvoering: bedankt! Echt onwijs bedankt!