Groente Fruit Pensioen

En nog een WordPress site

Aandachtspunten voor een vastgoedfinanciering

2 min read
vastgoedfinancieringen

Ondernemers die op zoek zijn naar kwalitatief goede vastgoedfinancieringen, moeten dit proces natuurlijk goed voorbereiden. Wil je een goede, betrouwbare en voordelige vastgoedfinanciering regelen voor jouw bedrijf of winkel, zonder contracten met kleine lettertjes, dan moet je goed opletten! Maar wat moet je precies in de gaten houden als je zoekt naar betrouwbare en betaalbare vastgoedfinancieringen? In dit artikel lees je wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het vinden van dé perfecte vastgoedfinanciering!

vastgoedfinancieringen

Bereid je goed voor als je op zoek gaat naar een geschikte vastgoedfinanciering

We kennen het gezegde allemaal wel: een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt honderd procent als je een financiering zoekt om vastgoed mee te bekostigen! Financiële instellingen worden door de overheid gecontroleerd en willen daarom veel van jou en jouw bedrijf weten. Lever daarom alle gevraagde gegevens snel en correct aan. Alleen dan kun je rekenen op een snelle en zorgvuldige afhandeling van je financieringsaanvraag!

Schakel een financiële expert in ter ondersteuning

Vastgoedfinancieringen verstrekken doen banken niet meer zo gewillig als, pak hem beet, vijftien jaar geleden. Kies je voor een financiële expert om je te helpen bij het aanvragen van financiering voor vastgoed? Dan maak je het jezelf een stuk gemakkelijker en kun je er op rekenen dat je sneller de benodigde financiering krijgt dan wanneer je alleen aan het ploeteren slaat…

Breng eigen vermogen in

Wie vastgoed wil laten financieren, doet er goed aan om te zorgen voor voldoende eigen vermogen. Zonder eigen vermogen kun je het wel vergeten dat je een financieringsaanvraag rond krijgt. Banken en financiële kredietverstrekkers eisen tegenwoordig namelijk dat je als onderneming bij de aanvraag van een vastgoedkrediet zelf minimaal 30 procent inlegt van de totaalsom. Dit bedrag heb je dan ook zeker nodig als je jouw vastgoedaankopen gefinancierd wilt krijgen.

Lees de kleine lettertjes in de voorwaarden goed door

Heb je een ogenschijnlijk geschikte financier gevonden om jouw vastgoedaankopen mee te betalen? Zorg er dan voor dat je goed de kleine letters in de voorwaarden doorleest. Uiteraard is het ook slim om meerdere offertes te vergelijken, zodat je vergelijkingsmateriaal hebt en de beste deal kunt scoren. Succes!